• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Canon camera's

Bent u op zoek naar een tweedehands Canon camera? Bij Camera-Tweedehands vindt u altijd een gevarieerd aanbod Canon camera occasions. Het grote voordeel van refurbished is dat u voor een aantrekkelijke prijs een camera van uitstekende kwaliteit koopt!
Merken
Canon 1Dx Mark III - 141.000 kliks
3.499,00
Canon R3 -< 1000 kliks
4.999,00
Canon R5
3.499,00
Canon 80D - 12.166 kliks
599,00
Canon R5
3.399,00
Canon 7D + 17-85mm 4.5-5.6 EF-S - 8072 Kliks
329,00
Gereserveerd RP Canon 1Dx Mark II < 38.000 kliks
1.449,00
Canon XA20
799,00
Canon R3 - 130.000 kliks
4.499,00
Canon 5D mark IV - Nieuwe sluiter 0 kliks
1.399,00
Canon 450D + Jupio Grip - 7453 clicks
279,00
Canon 5D Mark IV - 278.255 kliks
899,00

Canon camera's

CANON CAMERA’S TWEEDEHANDS

Een Canon refurbished kopen? Dat is helemaal geen gek idee! Want wist u dat refurbished eigenlijk zo goed als nieuw is? Alle (Canon) camera’s worden namelijk zorgvuldig gecontroleerd en getest door een specialist met verstand van zaken. Pas nadat onze specialist zijn zegen heeft gegeven over de kwaliteit, wordt de Canon camera tweedehands in onze webshop aangeboden. Een tweedehands Canon spiegelreflex- of systeemcamera koopt u dus met een gerust hart, veilig en vertrouwd, bij Camera-Tweedehands. Geen verrassingen achteraf!

Waarom een Canon camera refurbished kopen een goed idee is?

De voordelige aanschafprijs van een tweedehands Canon camera is natuurlijk een enorm pluspunt. Daar krijgt u bovendien 6-12 maanden garantie bij! U koopt uw Canon camera tweedehands dus met nagenoeg dezelfde gunstige voorwaarden als een nieuwe camera, maar bent wel een stuk voordeliger uit. Bovendien is refurbished kopen beter voor onze planeet, want de Canon camera die u refurbished koopt, was toch al geproduceerd. Met een Canon camera occasion doet u dus iets positiefs met uw footprint!

Canon camera occasion kopen?

Waarom kiezen voor een nieuwe camera als een Canon camera occasion net zo goed is? Bij Camera-Tweedehands slaagt u altijd voor een gebruikte Canon camera in topconditie. In ons aanbod vindt u allerlei modellen terug, van spiegelreflexcamera’s tot mirrorless camera’s, maar we zijn voor ons aanbod natuurlijk wel afhankelijk van de Canon camera’s die we tweedehands kunnen inkopen. Zoekt u een specifiek model, zoals de Canon R3, R5 of R6? Laat de kans dan niet aan u voorbijgaan als wij deze Canon camera toevoegen aan ons occasion aanbod.

Uw Canon camera verkopen of inruilen

Heeft u nog een oude Canon camera liggen die u niet meer gebruikt? Het is jammer om deze ongebruikt op de plank te laten liggen. U kunt deze namelijk in veel gevallen ook inruilen. In ruil voor uw tweedehands camera krijgt u dan een leuke korting op een nieuwer Canon model. De korting die wij u kunnen aanbieden, is onder andere afhankelijk van de staat en leeftijd van uw camera en van de shutter count. Wanneer u foto’s en specificaties van uw huidige camera naar ons doorstuurt, komen wij snel bij u terug met een aanbod. U kunt zonder dat u ergens aan vastzit bij ons informeren wat uw huidige camera aan inruilkorting waard is.


Ligt uw camera juist op de plank te verstoffen omdat u hem te weinig gebruikt en bent u dus niet op zoek naar een nieuwe camera? U kunt uw (Canon) camera ook aan ons verkopen. Wanneer we uw camera kopen, kijken we deze na, knappen we hem op en vervangen we indien nodig onderdelen. De meeste Canon spiegelreflexcamera’s kunnen wij nog gewoon inkopen en refurbished aanbieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen of mailen of een bezoek brengen aan onze camerawinkel in Waardenburg, Midden-Nederland. Maakt u eerst even een afspraak? Dan hebben we alle tijd om uw camera te beoordelen!

Lees meer