• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TWEEDEHANDS SONY LENZEN

Op zoek naar een tweedehands lens van Sony? Camera-Tweedehands heeft een gevarieerd aanbod refurbished Sony lenzen in allerlei prijsklassen. Alle tweedehands objectieven worden zorgvuldig gecontroleerd.
Merken
Sony FE 85mm 1.4 GM
1.099,00
Sony FE 35mm 1.4 GM
1.229,00

TWEEDEHANDS SONY LENZEN

Tweedehands groothoek- of telelens van Sony kopen?

De Sony 24-70mm 2.8, de Sony 100-400mm en de Sony 600mm 4.0… Wordt u al enthousiast als u de namen hoort? Maar wordt u even later iets minder enthousiast als u de huidige prijzen ziet? Dat begrijpen we, want aan een Sony lens hangt een serieus prijskaartje. Bij Camera-Tweedehands hebben we daarom als doel om fotografieliefhebbers de beste Sony lenzen aan te bieden voor een tweedehands prijsje. Dus of u nu op zoek bent naar Sony prime lenzen, telelenzen, macro lenzen of groothoeklenzen, in ons uitgebreide aanbod vindt u voor elk wat wils.

Het aanbod Sony objectieven van Camera-Tweedehands biedt zowel voor de beginnende fotograaf als de gevorderde fotograaf genoeg variatie. Wekelijks komen er nieuwe Sony FE en E lenzen binnen, maar het zijn niet iedere week precies dezelfde. Omdat wij Sony lenzen refurbished aanbieden, zijn wij afhankelijk van de tweedehands Sony objectieven die op ons pad komen. Heeft u dus een specifieke lens op het oog, zoals de Sony 16-35mm 2.8 of de Sony 24-105mm 4.0? Blijf ons aanbod dan scherp in de gaten houden om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwkomers!

Sony lenzen refurbished kopen

U bent misschien wat huiverig om Sony lenzen tweedehands te kopen. Dat is niet nodig! Wij bieden enkel Sony lenzen als occasion aan als ze door onze keuring gekomen zijn. Dat betekent dat wij de technische staat en het uiterlijk beoordelen, eventuele reparaties uitvoeren en er vervolgens een passende prijs bij zetten. Het grote voordeel aan een platform als Camera-Tweedehands is dat u bij een betrouwbare partner koopt en dus niet met de risico’s van de tweedehands markt te maken heeft. Wij leveren kwaliteit, bieden garantie en plaatsen enkel foto’s die we zelf gemaakt hebben. Ook kunt u in onze camerawinkel in Waardenburg langskomen als u dat fijner vindt. U kunt hier de lens zelfs eerst op uw eigen body zetten om te weten of deze aan uw wensen voldoet.

Bij Camera-Tweedehands zijn we gespecialiseerd in de in- en verkoop van tweedehands Sony objectieven. Dat wil zeggen dat u uw eigen groothoek- of telelens van Sony ook aan ons te koop kunt aanbieden. We kunnen uw lenzen overkopen voor een realistische prijs of u een aantrekkelijke korting bieden op de objectieven die u in onze webshop vindt. Camera-Tweedehands is het grootste tweedehands fotoapparatuur platform van Nederland, dus als u hier niet slaagt, dan weten wij het ook niet meer!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor verkopen en inruilen. U kunt ons bellen, mailen of een bezoek brengen aan onze camerawinkel. Als u even een afspraak maakt, weet u zeker dat we voldoende tijd hebben om uw objectieven te beoordelen. Dan komen we er samen vast wel uit!

Lees meer