• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

TWEEDEHANDS NIKON CAMERA'S

Tweedehands Nikon camera kopen? Ontdek alle Nikon occasions van Camera-Tweedehands. U profiteert van de beste kwaliteit, tegen de laagste prijs. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod camera’s, fotocamera’s, spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s en
Merken
Nikon Z30 - 10.020 kliks
519,00
Nikon Z6 - 102.443 kliks
799,00
Nikon F5
579,00
RP Nikon D750 - 73.439 Kliks
749,00
Nikon D850 - 59.889 kliks
1.799,00
Nikon Z30 + 16-50 3.5-6.3 DX
699,00
Nikon D610 + MB-D14 - 14.216 kliks Incl. BTW
599,00
Nikon Z7 II - 80.169 kliks
2.349,00
Nikon D6 - 424.780 kliks
2.999,00

TWEEDEHANDS NIKON CAMERA'S

Tweedehands Nikon body kopen?

Bent u op zoek naar een professionele Nikon camera? Maar kunt u een nieuw toestel niet veroorloven of besteedt u uw geld liever aan iets anders? Dan is een tweedehands Nikon body dé oplossing. Bij Camera-Tweedehands bieden we een ruim aanbod Nikon occasions. U hoeft niet bang te zijn voor verrassingen achteraf. Iedere Nikon camera occasion wordt zorgvuldig getest en nagekeken voordat wij deze te koop aanbieden voor een leuke, scherpe prijs. Naast het feit dat de aanschafprijs een stuk voordeliger is, heeft u altijd recht op 12 maanden garantie. Dat is pas service! 

Ruim aanbod Nikon camera’s refurbished

Net als in een webshop voor nieuwe camera’s, kunt u ook bij Nikon camera’s die refurbished zijn kiezen uit allerlei modellen. Natuurlijk is ons aanbod afhankelijk van de Nikon camera’s die we tweedehands binnenkrijgen, maar we verzekeren u dat u altijd de keuze heeft. Heeft u een specifiek model op het oog, zoals de D850, de Z6ii, de Z7ii, de Z8 of de Z9? Wacht dan niet te lang wanneer wij deze Nikon camera als occasion aanbieden. De meest populaire modellen vliegen namelijk altijd snel weer de winkel uit, en daarna is het maar afwachten wanneer wij dit type Nikon camera weer refurbished binnenkrijgen. U kunt natuurlijk ook altijd uw wensen aan ons doorgeven, dan houden wij het mee in de gaten en geven we u een seintje als ons aanbod weer aangevuld wordt.

Uw oude Nikon camera is geld waard!

Wat dacht u van de overstap van een Nikon D800 naar een Nikon D850? Dat klinkt leuk, maar u moet eerst nog uw oude Nikon camera tweedehands verkopen, om voldoende geld te hebben voor een nieuwe camera. Of toch niet…? Uw oude Nikon camera of lens inruilen voor een nieuwer model? Bij Camera-tweedehands is het mogelijk! Wanneer u ons foto’s en specificaties van uw huidige camera stuurt, kijken we of we deze kunnen overnemen en doen onze specialisten u graag een reëel aanbod. U bepaalt vervolgens of u met ons aanbod akkoord gaat en zo een mooie korting ontvangt op uw nieuwe (Nikon) camera.

Naast inruilen kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van uw verouderde camera. De meeste Nikon spiegelreflexcamera's kunnen we nog gewoon inkopen: van de D5000-serie tot de professionele full frame camera's als de Nikon D4 of Nikon D850. Iedere Nikon camera die wij tweedehands kopen, kijken we na, knappen we op en bieden we refurbished aan.

Bent u benieuwd wat we kunnen geven voor uw oude Nikon body? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een taxatiewaarde. Liever langskomen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Onze camerawinkel is gevestigd in Waardenburg, Midden-Nederland. Zorg dat u van tevoren even een afspraak maakt, zodat we alle tijd voor elkaar hebben.

Lees meer