• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

iDeal


 

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of Knab. Dat kan je zonder speciale software eenvoudig afrekenen met iDeal.

- De gemakkelijkste manier van internetbetalen

- Veilig betalen via je eigen bank in een veilige SSL omgeving

- Je betaling is direct ontvangen, de levertijd blijft gegarandeerd.

 

Bankoverschrijving

Beschik je niet over internetbankieren en kun je dus niet betalen met iDEAL?
Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Camera-tweedhands biedt iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf vooruit te betalen via je eigen bank. Houd u er rekening mee dat dit langer kan duren omdat het bedrag niet meteen bijgeschreven staat.

 

Bancontact/Mister Cash
Voor klanten uit België bieden wij Bancontact/Mister Cash aan.

Voor een snelle en veilige betaling bieden wij Belgische klanten betalen met Bancontact/Mistercash.

- Snel en veilig betalen met bancontact in SSL omgeving.

- Wij ontvangen gelijk het orderbedrag waardoor de levertijd korter is dan bankoverschrijving via IBAN. 

 
 

PayPal


Bij Camera-tweedehands.nl kun je betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden. Voor het gebruik van Paypal rekenen wij een toeslag van 3,4 % op het aankoopbedrag.
VISA en Mastercard


Je kunt op Camera-tweedehands.nl met zowel een VISA creditcard, VISA als Mastercard betalen. Bij het afrekenen selecteer je een VISA of Mastercard betaalmethode. Vervolgens vul je de gegevens van jouw (credit)card in, waaronder de kaarthouder, het kaartnummer, tot wanneer de credit of debit card geldig is en de CVC code. Vervolgens bevestig je de betaling.
Verzending: Nadat de betaling ontvangen is, wordt het product binnen 24 uur verzonden.