• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Garantiebeleid & Retourneren

Garantie

Bij Camera-tweedehands heeft u altijd recht op 12 maanden garantie, tenzij dit anders is aangeven. De juiste garantietermijn wordt altijd beschreven bij het desbetreffende product in de webshop. De factuur is tevens het garantiebewijs. 

In geval van een defect of ander probleem kunt u het beste eerst contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] 

De volgende schadegevallen zijn uitgesloten van garantie:

  • Schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik
  • Vocht- of waterschade
  • Schades of defecten die bekend waren bij de verkoopRetourbeleid Camera-Tweedehands.nl

Bij Camera-tweedehands.nl heeft de consument 14 dagen ‘Niet goed, geld terug’ garantie op zijn of haar online aankoop. Meld het product aan via: [email protected] en zorg ervoor dat het product binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen is. De verzendkosten hiervoor kunnen we helaas niet vergoeden.

Om het product te retourneren kunt u gebruiken maken van onderstaand retourformulier. Voor een snelle afhandeling kunt u deze het beste printen, invullen bij uw pakket bijvoegen. 

Het retourbeleid geld uitsluitend op online aankopen via de webshop van Camera-tweedehands.nl en geld niet voor aankopen die gedaan zijn in onze showroom. 


Retouradres:
Camera-Tweedehands
De Vergt 6
4181RA Waardenburg

Voorwaarden terugbetaling van retour

  • De aanvraag voor het retour is binnen 14 dagen via [email protected] Het betreffende product is tevens binnen 14 dagen na ontvangst verstuurd.

  • Het pakket is compleet en niet gebruikt. Het Herroepingsrecht geeft u de mogelijkheid het product 'op zicht' te hebben en het product te beoordelen, zoals u dit ook in de winkel zou kunnen. Indien er meer gedaan wordt met het ontvangen product dan het beoordelen bent u aansprakelijk voor eventuele waardevermindering en hebben wij het recht om de retour te weigeren. 

  • Het pakket is voldoen gefrankeerd om te verzenden. Pas nadat we het complete pakket binnen hebben gekregen en gecontroleerd, kunnen we het orderbedrag terugstorten.

Terugbetaling

We streven ernaar om het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen, na ontvangst van het product terug te storen. Toch kan het wegens drukte soms wat langer duren. U kunt er in ieder geval op vertrouwen dat het complete aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de producten wordt teruggestort. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.