• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Garantiebeleid & Retourneren

Garantie

Bij Camera-tweedehands heeft u altijd recht op 12 maanden garantie, tenzij dit anders is aangeven. De juiste garantietermijn wordt altijd beschreven bij het desbetreffende product in de webshop. De factuur is tevens het garantiebewijs. 

In geval van een defect of ander probleem kunt u het beste eerst contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] 

De volgende schadegevallen zijn uitgesloten van garantie:

  • Schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik
  • Vocht- of waterschade
  • Schades of defecten die bekend waren bij de verkoopRetourbeleid Camera-Tweedehands.nl

U heeft het recht uw online bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om het product te retourneren kunt u gebruiken maken van onderstaand retourformulier. Voor een snelle afhandeling kunt u deze het beste printen, invullen bij uw pakket bijvoegen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het retourbeleid geld uitsluitend op online aankopen via de webshop van Camera-tweedehands.nl en geld niet voor aankopen die gedaan zijn in onze showroom. 


Retouradres:


Camera-tweedehands.nl

T.a.v. Retouren

Kerkstraat 47 Bis

4191AA Geldermalsen

 

Voorwaarden terugbetaling van retour

  • De aanvraag voor het retour is binnen 14 dagen via [email protected]. Het betreffende product is 14 na aanmelding van herroeping verstuurd.

  • Het pakket is compleet en niet gebruikt. Het Herroepingsrecht geeft u de mogelijkheid het product 'op zicht' te hebben en het product te beoordelen, zoals u dit ook in de winkel zou kunnen. Indien er meer gedaan wordt met het ontvangen product dan het beoordelen bent u aansprakelijk voor eventuele waardevermindering en hebben wij het recht om de retour te weigeren. 

  • Het pakket is voldoen gefrankeerd om te verzenden. Pas nadat we het complete pakket binnen hebben gekregen en gecontroleerd, kunnen we het orderbedrag terugstorten.

Terugbetaling

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

* herroepingsrecht geld alleen voor consumenten.