• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Welkom bij Camera-Tweedehands, dé specialist in tweedehands fotoapparatuur. Sinds onze oprichting in 2010 hebben we ons volledig gericht op het bieden van kwalitatief hoogwaardige occasions: camera's, lenzen en accessoires voor fotografie-enthousiastelingen. Met onze uitgebreide kennis, persoonlijke service en een prachtige showroom waar u alles kunt testen, onderscheiden we ons als hét platform voor al uw fotografische behoeften.

Onze reis begon in 2010, toen we besloten om onze passie voor fotografie te combineren met een sterke drive om mensen betaalbare opties te bieden om hun creatieve visie vast te leggen. Als Camera-Tweedehands hebben we ons gespecialiseerd in een breed scala aan occasions van merken als Nikon, Canon, Sony, Fujifilm, Leica en nog veel meer. Ons assortiment bestaat uit tweedehands, refurbished camera's, lenzen en accessoires, allemaal mét garantie.

In 2013 openden we een winkel aan huis, waar we onze klanten persoonlijk konden ontmoeten en hen konden helpen bij het vinden van de perfecte camera of lens. We begrepen al snel dat het niet alleen ging om het verkopen van producten, maar ook om het bieden van een unieke ervaring. Daarom hebben we altijd veel tijd geïnvesteerd in het meedenken met onze klanten, het begrijpen van hun behoeften en het bieden van persoonlijk advies op maat.

Onze showroom in Geldermalsen

Om onze groeiende klantenkring nog beter van dienst te kunnen zijn, openden we in 2017 onze showroom in Geldermalsen. Deze showroom is de plek waar u alle occasions van Camera-Tweedehands kunt bekijken, vasthouden en zelfs testen. We geloven dat het essentieel is om onze klanten de mogelijkheid te bieden om hun gewenste camera's en lenzen uit te proberen voordat ze een aankoopbeslissing nemen. Op die manier kunnen ze er zeker van zijn dat ze de juiste keuze maken.

Wat ons onderscheidt van anderen is onze diepgaande kennis van alle fotoapparatuur en de passie die we hebben om deze kennis te delen met onze klanten. Ons team van medewerkers, allemaal experts op het gebied van merken zoals Nikon, Canon, Sony, Fujifilm en Leica, staat klaar om u te adviseren bij uw aankoop. Of u nu op zoek bent naar een specifiek model, een bepaalde lens of accessoires, wij hebben de expertise om u te helpen de juiste keuze te maken.

Naast onze uitgebreide kennis en persoonlijke service, bieden we ook goede inkoop- en verkoopprijzen voor onze tweedehands, refurbished apparatuur. We maken alle productfoto’s zelf en zorgen ervoor dat al onze apparatuur grondig wordt getest en gecontroleerd voordat het in onze winkel terechtkomt. Hierdoor kunnen we de kwaliteit waarborgen en u betaalbare opties bieden voor uw fotografische behoeften.

We helpen u graag!

In 2023 verhuizen we naar een grotere locatie in Geldermalsen, om zo ons assortiment verder uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We streven er altijd naar om onze dienstverlening te verbeteren en onze klanten een positieve ervaring te bieden bij Camera-Tweedehands. U kunt erop vertrouwen dat al onze producten grondig worden nagekeken, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw aankoop.

Kom langs in onze showroom in Waardenburg en ervaar zelf de Camera-Tweedehands-ervaring. Ons vriendelijke team staat klaar om u te verwelkomen, uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte tweedehands fotoapparatuur. Wij zijn uw betrouwbare partner op uw fotografische reis en we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.