• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tweedehands Camera’s en lenzen

Waar kunt u uw refurbished camera beter kopen dan bij Camera-Tweedehands? De beste tweedehands camera’s van allerlei topmerken, volledig gereviseerd en schoongemaakt. En dat allemaal voor een veel aantrekkelijkere prijs dan de nieuwprijs! Het kan soms wel 50% schelen, terwijl er technisch en qua uiterlijk nauwelijks verschil te merken is. Daar wordt u blij van, daar wordt uw portemonnee blij van en het milieu wordt er ook nog eens blij van, want een refurbished camera is een duurzame keuze.

Met ruim 13 jaar ervaring is Camera-Tweedehands hét adres voor tweedehands (spiegelreflex- en systeem)camera’s en lenzen. Bij ons kunt u terecht voor camera occasions van toonaangevende merken als Nikon, Canon, Sony, Olympus, Fujifilm etc. Laat u verrassen door het ruime aanbod van tweedehands camera body’s, objectieven én meer. Het complete aanbod tweedehands fotoapparatuur kunt u online bekijken. Liever even langskomen? Centraal gelegen, in Geldermalsen, vindt u onze mooie showroom. U bent van harte welkom om elke camera occasion in het echt te bewonderen en te proberen.

Bij Camera-Tweedehands heeft u tevens de mogelijkheid om uw digitale (tweedehands) spiegelreflexcamera's, systeemcamera's, objectieven en andere fotoapparatuur in te ruilen. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van tweedehands fotoapparatuur en staan bekend om onze eerlijke prijzen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van inruil en verkoop.

Veilig een camera occasion kopen

De voordelen van tweedehands fotoapparatuur kopen bij Camera-Tweedehands:

  • Altijd minimaal 12 maanden garantie op tweedehands fotoapparatuur
  • What you see, is what you get
  • Hoge klanttevredenheid: 9.6/10
  • Ruim aanbod van topmerken

Bij Camera-Tweedehands ligt de focus vooral op camera occasions als lenzen, spiegelreflexcamera’s en tweedehands systeemcamera's, maar ook andere tweedehands fotoapparatuur bieden wij met enige regelmaat te koop aan. Bent u wat huiverig om een tweedehands spiegelreflexcamera of systeemcamera te kopen? Niet nodig! Als een camera occasion bij ons binnenkomt, wordt deze altijd uitvoerig gecontroleerd, leeggemaakt en getest. Indien nodig wordt er een onderdeel vervangen. Pas als de refurbished camera door de keuring van onze specialisten gekomen is, bieden wij deze te koop aan in onze webshop. Eigenlijk kunnen we dat niet eens meer tweedehands noemen! Wij staan daarom achter de kwaliteit van ons aanbod. Bovendien profiteert u altijd van minimaal 6 tot 24 maanden garantie op uw aankoop!

Nog een groot voordeel is dat wij alle productfoto’s van onze camera occasions zelf maken: ‘What you see, is what you get.’ Zo bent u ervan verzekerd dat de refurbished camera of lens die op de foto staat, ook daadwerkelijk het product is wat u koopt. U ziet precies in welke staat het product is en komt achteraf niet voor verrassingen te staan. Wel zo prettig!

Canon & Nikon occasions

Bij Camera-Tweedehands zien we een stijgende vraag naar occasions van o.a. de merken Canon, Nikon, Sony, Fujifilm en Olympus maar ook van merken zoals Hasselblad, Leica en Panasonic. De grote naamsbekendheid en de kwaliteit maken deze merken geliefd bij een groot publiek: van hobbyfotografen tot professionals. Of u nu op zoek bent naar een body van Canon of een objectief van Nikon, de kans is groot dat u slaagt bij Camera-Tweedehands. In ons aanbod vindt u alle vooraanstaande merken, populaire series en geliefde modellen.

Zoekt u een specifieke tweedehands spiegelreflexcamera bijvoorbeeld, maar vindt u het merk dat u zoekt niet in ons aanbod terug? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten kijken graag wat ze voor u kunnen betekenen.

Inkoop & inruil bij Camera-Tweedehands

Bij Camera-Tweedehands heeft u tevens de mogelijkheid om uw tweedehands fotoapparatuur in te ruilen. Was u al van plan om een camera occasion bij ons aan te schaffen? Lees dan vooral verder. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om uw gebruikte lens of body bij ons in te ruilen. Afhankelijk van de staat van uw fotoapparatuur geven we u er een eerlijke prijs voor terug, die u weer als korting kunt gebruiken voor de refurbished camera die u ‘nieuw’ bij ons koopt. Een goede deal dus! Wilt u meer weten over de inruil- of inkoopmogelijkheden bij Camera-Tweedehands? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor overige vragen kunt u uiteraard bij onze specialisten terecht!

Goed om te weten: elke camera occasion wordt geleverd met een factuur (marge). Dit houdt in dat er geen BTW wordt berekend over de productprijs. Mocht er wel BTW worden berekend, dan staat dit specifiek vermeld bij het desbetreffende product.

Lees meer
Bedankt 1000 reviews! >> WIN €500,- SHOPTEGOED <<
We hebben goed nieuws! Afgelopen week hebben we via Webwinkelkeur de 1000ste review mogen ontvangen. Met een gemiddelde score van 9,5 zijn we natuurlijk ontzettend trots! Om jullie te bedanken geven we €500,- shoptegoed weg!
Lees meer

Bekijk alles

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »